početana o nama prodaja servis kontakt galerija
konkurs za posao  Untitled Document

 

Privatno preduzeće Gibanj razvilo se iz zanatske radnje koja postoji još od 1964 godine. Znanje i iskustvo pretočeno je u sadašnje preduzeće koje se bavi servisiranjem motornih i prikljucnih  vozila kao i veleprodajom rezervnih delova ( gibnjeva, vazdusnih jastuka, amortizera, upornnih spona, mrtvih osovina, silen blokova, osovinica, čaura, uzengija, delova za JOST sedla,delova za pufere ROCKINGER i RINGFEDER…)

Gibanj Doo vrši sve vrste remonta trapa: biksnovanje osovine (rukavca), rude, JOST i GF sedla, gibnjeva, jastuka, amortizera  i pratećih delova šasije. Remont i ugradnju vrši visoko kvalifikovan tim radnika, koji pored osnovne delatnosti vrši i reglažu trapa teretnih i BUS vozila po najsavremenijim svetskim tehnologijama.

Naša firma sa ponosom zapošljava više od 30 radnika, u servisnim prostorijama i veleprodaji u Kruševcu i veleprodaji u Beogradu (Mirijevu).

Kvalitet našeg uspeha bazira se na činjenici da na lageru uvek imamo širok asortiman rezervnih delova, kako bi izašli u susret našim poslovnim partnerima i omogućili brzo rešavanje nastalih problema na vozilima

 

U nastavku možete pogledati kratku video prezentaciju naše firme:Kreiramo viziju koja je jasna, koja motivise energiju zaposlenih u cilju stvaranja inovativnog i efikasnog preduzeca kako bismo ostvarili konkurentsku prednost u oblasti prometa rezervnih delova i opreme za komercijalna vozila.

Nasa misija jeste da svojim poslovanjem ispunimo ocekivanja kupaca, zadovoljimo interese zaposlenih, kao drustveno odgovorno privredno drustvo.

 

Kvalitetnom, pravovremenom i efikasnom uslugom svih zaposlenih, usmerenoj na zadovoljenje zahteva i ocekivanja kupaca.

 

Početna I O nama I Prodaja I Servis I Kontakt

Gibanj d.o.o. Bruski put 139 Kruševac tel: 037 480 860 fax: 037 480 861